suzanna
 jansen

Verhalen in Virustijd

Op een gegeven moment greep de desoriëntatie me bij de keel. Ik zat thuis als iedereen, en miste mijn lezingenpubliek. Ineens dacht ik: wat we in deze tijd nodig hebben zijn verhalen. Juist nu. Als afleiding, als troost, als gezelschap. En dat is precies wat ik als schrijver te bieden heb.

Toen heb ik contact gezocht met de bieb. Want online kan het nog wel. Een paar bibliotheken reageerden enthousiast en wilden het experiment aangaan. En ik vond andere schrijvers die met mij willen voorlezen uit eigen werk. Als onze bijdrage in deze bizarre tijd.

Hier kunt u in april luisteren en kijken:

Vanaf 12 april elke zondag en woensdag om 20u30 op Facebook en YouTube voor Bibliotheken Noord Fryslân: Suzanna Jansen leest voor uit eigen werk.

Vanaf 6 april elke weekdag om 10u30 op AanZet Live voor de Bibliotheek Aanzet + Bibliotheek Amstelland. Afwisselend Suzanna Jansen, Eva Vriend en Aukelien Weverling.

Vanaf 6 april elke maandag om 16 uur voor FlevoMeer Bibliotheek. Afwisselend Eva Vriend en Suzanna Jansen

Vanaf 9 april elkedinsdag en donderdag om 11 uur voor Bibliotheek Waterland. Afwisselend Suzanna Jansen, Eva Vriend en Aukelien Weverling.