Spreker, verteller, dagvoorzitter

Als spreker en verteller verzorgt Suzanna Jansen lezingen en voordrachten gebaseerd op de onderwerpen uit haar boeken, of op maat geschreven. Ze staat met een plezierig gemak voor een groep en heeft een levendige, enthousiasmerende vertelstijl. Of het nu gaat om een literair evenement, een bedrijfsactiviteit, een bijeenkomst in het sociale domein of de culturele sector, met haar betrokkenheid en lichte toets weet ze de toehoorders mee te nemen naar een andere wereld of een ander perspectief. Daarmee brengt ze ook gesprekken op gang over het onderwerp, die zij kan begeleiden.

Ze is een kundig dagvoorzitter, die een aangenaam persoonlijke sfeer aan een professionele bijeenkomst en de geesten scherp houdt. Daarbij put ze uit haar spreekervaring en haar ervaring als journalist.

Ze verzorgt op aanvraag ook verhalende wandelingen, -fietstochten, -museumrondleidingen etc. in het decor van haar boeken, waardoor die verhalen een extra betekenis krijgen. Bijvoorbeeld in Veenhuizen, in de Jordaan, in Slotermeer (Amsterdam). Zie een aantal tochten die ze creëerde rond de theatervoorstelling Het Pauperparadijs.

Ze denkt mee over scripts en dramaturgie voor theatervoorstellingen zoals Het Pauperparadijs (2016, 2017, 2018) en Mammoet (zomer 2019).

U kunt Suzanna Jansen boeken

Voor bibliotheken, leeskringen, boekhandels, scholen, non-profit bij De Schrijverscentrale   info@deschrijverscentrale.nl.   Nadere informatie.                    Tel: 020 623 49 23

Voor dagvoorzitterschap en bedrijven bij ZijSpreekt  Aanvraagformulier  Nadere informatie.                   Tel: 06 531 487 96

Voor columnsartikelen, vertelwandelingen-op-maat of andere verzoeken: mail @ suzannajansen.nl.