suzanna
 jansen

Gelukkig kunnen er weer lezingen plaatsvinden. Een aantal afgelaste avonden vindt nu alsnog plaats. Klik op de links voor meer informatie en om te reserveren.

14 september: Alkmaar

Voor het jubileum van de Nederlandse Genealogische Vereniging afdeling Hollands Noorderkwartier Alkmaar vertelt Suzanna over familiegeschiedenis, stamboomonderzoek en wat dat al niet overhoop haalt, op basis van Het pauperparadijs.

30 september: Willemsoord

In het hart van de Maatschappij van Weldadigheid, Eetcafé de Steen in Willemsoord, organiseert Vrouwenvereniging Willemijn een avond met Suzanna. Zij vertelt over de historie van het gebied en haar familiegeschiedenis op basis van Het pauperparadijs. Ook met vragen, gesprek en signeren. Aanvang 20u.

2 oktober: Rotterdam

Tijdens de Literaire Marathon van Passionate Bulkboek treden 300 schijvers op. Suzanna leest  uit haar werk op het voorplein van Arminius in Rotterdam. Om haar te horen reserveert u voor het tijdsblok 16-19u bij het onderdeel Puur Literatuur.

18 november: Zuidhorn

In Cultureel Centrum Zuidhorn vertelt Suzanna over Wael, het verhaal van een jongen uit Syrië.

17 december: Twisk

Voor de Vrouwen van Nu afdeling Twisk vertelt Suzanna Jansen over haar boek WAEL, het verhaal van een jongen uit Syrië. Met vragen, gesprek en signeren. In het Dorpshuis Twisk. Aanvang 20u.