7 maart: Markelo

Aan de vooravond van Internationale Vrouwendag vertelt Suzanna over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in cultureel centrum Het Beaufort. Aanvang 19u30.

8 maart: Weert

Suzanna vertelt op Internationale Vrouwendag over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw in de bibliotheek. Aanvang 19.30. Op  maart organiseert de bieb een leesclub over dit boek.

12 maart: Den Bosch

Suzanna vertelt over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in Huis73 bij de bieb i.s.m. Boekhandel Adr. Heinen. Aanvang 15.00.

14 maart: Drachten

Suzanna vertelt over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  bij Boekhandel van der Velde. Aanvang 19.30.

15 maart: Steenwijk

Tijdens het Schrijversfestival Steenwijk vertelt Suzanna over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in Rabo Theater De Meenthe. Aanvang 20u.

16 maart: Bunnik

Suzanna mag als eerste plaatsnemen in de splinternieuweLiteraire Stoel van Boekhandel Van Raavenswaay en Bibliotheek Idea om te vertellen over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouwAanvang 20u, locatie: Bibliotheek Idea.

17 maart: Monnickendam

Suzanna vertelt over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in de Bibliotheek. Informatie volgt.

21 maart: Zwiggelte/Beilen

Suzanna vertelt over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw   tijdens een dinerlezing van Boekhandel Het Logboek in Beilen. De dinerlezing vindt plaats in Zwiggelte. Informatie bij de boekhandel.

22 maart: Eindhoven

Suzanna vertelt over Het pauperparadijs tijdens een lunchlezing bij het Studium Generale van de TU Eindhoven. Ook toegankelijk voor niet-studenten.

30 maart: Amsterdam

Suzanna vertelt over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw   bij OBA Linneaus Live i.s.m. Lineaus Boekhandel. Gratis en met soep, wel verplicht aanmelden.

29 april: Den Haag

Suzanna vertelt voor de Haagse Helpers over Wael het verhaal van een jongen uit Syrië, het boek dat ze samen met de hoofdpersoon maakte.

15 juni: Emmeloord

Suzanna vertelt over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in de Flevomeer Bibliotheek. Aanvang 20u.