suzanna
 jansen

Gelukkig kunnen er weer lezingen plaatsvinden. Een aantal afgelaste avonden vindt nu alsnog plaats. Klik op de links voor meer informatie en om te reserveren.

30 oktober: Heerenveen

In het kader van de Maand van de Geschiedenis met  thema 'Aan het werk' een lezing over Het pauperparadijs in Museum Heerenveen, met vragen, gesprek en signeren, georganiseerd door Bibliotheken Mar & Fean. Aanvang 15u. Toegang gratis, aanmelden verplicht online, bij de bibliotheek of bij het museum.

2 november: Arnhem

Een inspiratie-avond voor vrijwilligers in Arnhem over Ondanks de zwaartekracht. Een persoonlijke zoektocht naar de vraag: wat gebeurt er als je je dromen najaagt? En wat als je dat niet doet? Georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale Arnhem Volare. Inschrijven verplicht.

17 november: Purmerend

Lezing over Het pauperparadijs in de Taborkerk, met vragen, gesprek en signeren, voor Vrouwen van Nu, afdeling Purmerend.

18 november: Zuidhorn

In Cultureel Centrum Zuidhorn vertelt Suzanna over Wael, het verhaal van een jongen uit Syrië, met vragen, gesprek en signeren.

21 november: Rotterdam

Lezing over Het pauperparadijs, een snerpend actuele geschiedenis, zeker ook 'op Zuid' in Rotterdam, georganiseerd door Leeszaal Vreewijk met Een kunstcentrum. (Het staat nog niet op hun sites, maar het gaat wel gebeuren!). Aanvang 15u. Locatie: Een kunstcentrum.

17 december: Twisk

Voor de Vrouwen van Nu afdeling Twisk vertelt Suzanna Jansen over haar boek WAEL, het verhaal van een jongen uit Syrië. Met vragen, gesprek en signeren. In het Dorpshuis Twisk. Aanvang 20u.