14 september: Schaijk

Suzanna vertelt over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  bij de Noord Oost Brabantse Bibliotheken, in het filiaal van Schaijk. Aanvang 20u.

21 september: Giessenburg

Voor de Geschiedkundige Vereniging Giessenburg en Schelluinen vertelt Suzanna over Het pauperparadijs in het Gemeenschapshuis De Til. Aanvang 20u.

26 september: Emmen

Suzanna vertelt over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  bij de Soroptimistenclub Emmen in het Facet Centrum. Inloop 19.30, aanvang 20u.

5 oktober: bibliotheek Schoonhoven

Suzanna vertelt over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in de bibliotheek van Schoonhoven, Bibliotheken Krimpenerwaard. Aanvang 20u.

18 oktober: Zuiderzeemuseum

Voor de Vrienden van het Zuiderzeemuseum vertelt Suzanna over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw, en over Het pauperparadijs.

19 oktober: Zoetermeer

Suzanna vertelt over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in de Forum bibliotheek Zoetermeer. Aanvang 20u.

20 oktober: Oldeberkoop

Suzanna vertelt over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  bij Vereniging De Kring van Bercoop, locatie MFA Oldebercoop. Aanvang 20u.

30 oktober: Schagen

Suzanna vertelt over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  bij Kunst Verklaard in Theater Scagon. Aanvang 20.15.

3 november: Loenen aan de Vecht

Suzanna vertelt over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in Studio Idee, georganiseerd door Boek en Kantoor Marinus van Kralingen. Aanvang 20u.

5 november: Lopik

Tijdens een literaire middag vertelt Suzanna over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  bij de Stichting Kunst en Cultuur, in Dorpshuis De Schouw. Aanvang 20u.

9 november: Pijnacker

Suzanna vertelt over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  bij het Historisch Genootschap Oud Pijnacker in de Acker. Aanvang 20u.

16 november: Laren (NH)

Suzanna vertelt over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in de bibliotheek van Laren. Aanvang 20u.

19 november: Leeuwarden

Suzanna vertelt over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in de bibliotheek van Leeuwarden. Aanvang 15u.

27 november: Grave

Suzanna vertelt over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in de bibliotheek Biblioplus, filiaal Grave. Aanvang 19u30.

12 december: Venlo

Bij Venlo Leest vertelt Suzanna over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in de bibliotheek van Venlo. Aanvang 15u.