5 maart: Leeuwarden

In het kader van Internationale Vrouwendag organiseren IDARE NHL Stenden, het Inclusive Community Lab en de Academie Gezondheid en Welzijn van NHL Stenden Hogeschool een lezing met Suzanna op basis van haar boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw. Entree is gratis, iedereen is welkom in de Centrale Bibliotheek Rengerslaan 8 van 15:00-17:00 uur. Opgeven via https://lnkd.in/eejpdY4P

7 maart: Hoorn

In het kader van Internationale Vrouwendag organiseren de Soroptimisten Hoorn e.o. een avond waar Suzanna vertelt over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in de Oosterkerk. Inloop 19u30, aanvang 20u.

8 maart: Utrecht

In het kader van Internationale Vrouwendag vertel Suzanna over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  bij Broese Boekverkopers. Aanvang 16u.

8 maart: Bodegraven

Bij het Kunstcafé op Internationale Vrouwendag wordt Suzanna geïnterviewd over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in de bibliotheek van Bodegraven ism Evertshuis. Aanvang 20u.

13 maart: Joure

In het kader van de Boekenweek vertelt Suzanna over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in Bibliotheek Joure. Aanvang 19.30.

18 maart: Rijssen

In de Boekenweek vertelt Suzanna over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in het Koetshuis Rijssens Museum georganiseerd door Bibliotheek Rijssen. Aanvang 20u.

19 maart: Den Haag, Loosduinen

In de Boekenweek vertelt Suzanna over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in Bibliotheek Den Haag Loosduinen. Aanvang 19.30.

20 maart: Aalsmeer

In de Boekenweek verelt Suzanna vertelt over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in de Oude Veilig georganiseerd door Amstelland Bibliotheken en Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer. Aanvang 20.00.

21 maart: Gemert

In de Boekenweek vertelt Suzanna tijdens het Literair Café over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in Bibliotheek De Lage Beemden. Aanvang 20u.

24 maart: Soest

In de Boekenweek vertelt Suzanna over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw.  Aanvang 15.30. Details over locatie en kaartjes volgen nog.

17 april: Zuidhorn

Suzanna vertelt over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  voor Vrouwen van Nu. Locatie: In 't Holt, aanvang:19.30.

26 april: Bredevoort

Suzanna vertelt over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in de Koepelkerk. Aanvang 19.30.

15 mei: Lelystad

Suzanna vertelt over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  voor Stichting Vrienden van Bibliotheek Lelystad. Aanvang 20u.