12 december: Venlo

Bij Venlo Leest vertelt Suzanna over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in de bibliotheek van Venlo. Aanvang 15u.

14 december: Amsterdam

Suzanna vertelt over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in De Nieuwe Boekhandel, georganiseerd door het prachtige kunstproject 'De lijnen waarlangs wij lopen' van Daniëlle van Vree en Dominque Panhuysen. Inloop 19u30, aanvang 20u.

2024

27 januari: Assen

Suzanna vertelt over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in het Drents Archief. Details volgen.

30 januari: Hengelo

Suzanna houdt het Biebcollege over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in Bibliotheek Hengelo. Inloop 19.30, aanvang 20u.

23 februari: Sint Oedenrode

Suzanna vertelt over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  voor de literaire kring Roois Kultuur Kontakt. Locatie Knoptoren, aanvang 20u.

8 maart: Utrecht

In het kader van Internationale Vrouwendag vertel Suzanna over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  bij Broese Boekverkopers. Aanvang 16u.

8 maart: Bodegraven

In het kader van Internationale Vrouwendag wordt Suzanna geïnterviewd over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in de bibliotheek van Bodegraven. Aanvang 20u.

19 maart: Den Haag

Suzanna vertelt over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in Bibliotheek Den Haag Loosduinen. Aanvang 19.30.

21 maart: Gemert

Suzanna vertelt over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in Bibliotheek De Lage Beemden. Aanvang 20u.

17 april: Zuidhorn

Suzanna vertelt over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  voor Vrouwen van Nu. Locatie: In 't Holt, aanvang:19.30.

15 mei: Lelystad

Suzanna vertelt over haar nieuwste boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  voor Stichting Vrienden van Bibliotheek Lelystad. Aanvang 20u.