2 oktober: Roden

Suzanna vertelt over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in Theater de Winsinghhof, georganiseerd door boekhandel Daan Nijman. Aanvang 15u. Info en kaarten.

6 oktober: Bilthoven

Suzanna wordt geïnterviewd over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in Kunstenhuis Idea, georganiseerddoor De Bilthovense Boekhandel. Locatie: . Aanvang 20u. Info en kaarten.

19 oktober: Heemstede

Suzanna wordt bij Boekhandel Blokker geïnterviewd over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw. Aanvang  20u. Info en kaarten.

20 oktober: Rotterdam

Bij Het Leeskabinet wordt Suzanna geïnterviewd over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  door Berrie Vugts, in de mooie Senaatszaal van het Erasmusgebouw. Inloop 19.30, aanvang 20u. Informatie en kaarten.

22 oktober: Middelharnis

Genealogisch Centrum Goeree-Overflakkee viert haar 30-jarig jubileum met een dag rond familiegeschiedenis van 10u tot 16u. Iedereen is van harte welkom, toegang gratis. Met een lezing van Suzanna over Het pauperparadijs om 14u. Programma en verdere details.

27 oktober: Middelburg

Suzanna wordt geïnterviewd over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in de Oostkerk, in het programma Zeevonken van Boekhandel De Drvkkery. Aanvang 20u. Info en kaarten.

28 oktober: Velp

Suzanna vertelt over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in de Grote Kerk, georganiseerd door boekhandel Jansen & de Feijter. Inloop 19u30, aanvang 20u. Info en kaarten.

13 november: Veenhuizen

Suzanna vertelt over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in het Gevangenismuseum. Aanvang 11.30, meer info volgt.

13 november: Frederiksoord

Suzanna vertelt over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in Museum De Proefkolonie. Aanvang 15u, meer info volgt.

15 november: Castricum

Suzanna vertelt over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in de bibliotheek. Aanvang 19.30. Info en kaarten.

18 november: Groningen

Naked Lunch: Rense Sinkgreven heeft bij de lunch een goed gesprek met Suzanna over De omwenteling of de eeuw van de vrouw  bij Noordwoord in het Forum. Aanvang 12.15.

20 november: Zuidhorn

Suzanna vertelt over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in Cultureel Centrum Zuidhorn. Aanvang 15u. Info en kaarten.

24 november: Deventer

Suzanna vertelt over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in de bibliotheek van Deventer. Aanvang: 19.30. Info en kaarten.

27 november: Den Bosch

Tijdens de Margriet Winterfair in de Brabant Hallen wordt Suzanna geïnterviewd over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw. Van 14.45 tot 15.15.

7 december: Doetinchem

Tijdens Boek The Party van Bibliotheek West-Achterhoek spreekt Wouke Scherrenberg met Suzanna en andere schrijvers. Aanvang 20u. Kaarten en info.

9 december: Barendrecht

Tijdens een lunch vertelt Suzanna over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  bij Bibliotheek Aanzet in Barendrecht Carnisselande. Aanvang 12u. Info en aanmelden.

11 december: Schiedam

Tijdens een lunchlezing vertelt Suzanna  over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  bij boekhandel Postscriptum. Aanvang 12u. Info en kaarten.

14 december: Amsterdam

Suzanna vertelt over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  tijdens het altijd mooie programma Noorderwoord van Christine Otten met schrjvers, dichters, en meer, in het Zonnehuis. Informatie en kaarten.

2023

22 januari: Gouda

Suzanna vertelt over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in het Literair Café van de Goudse Schouwburg. Aanvang 15.30.

Voorafgaand, op 18 januari, organiseert Bibliotheek Gouda een leesclubavond om het vast over het boek te hebben.

25 januari: Sneek

Suzanna vertelt over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  voor Stichting Literaire Activiteiten Sneek. Aanvang 20u00. Meer informatie volgt.

3 februari: Olst

Suzanna vertelt over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  bij het Nut van 't Algemeen. Aanvang 19u30.

8 maart: Weert

Suzanna vertelt op Internationale Vrouwendag over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw in de bibliotheek. Aanvang 19.30.

14 maart: Drachten

Suzanna vertelt over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  bij Boekhandel van der Velde. Aanvang 19.30.

15 maart: Steenwijk

Suzanna vertelt over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in Rabo Theater De Meenthe. Aanvang 20u.

16 maart: Bunnik

Suzanna vertelt over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  bij Boekhandel Van Ravenswaay. Aanvang 19u30.