suzanna
 jansen

13 oktober: Ouddorp

Voor het jubileum van de Nederlandse Genealogische Vereniging afdeling Hollands Noorderkwartier Alkmaar vertelt Suzanna Jansen over familiegeschiedenis, stamboomonderzoek en wat dat al niet overhoop haalt, op basis van Het pauperparadijs. In De Wijkplaats in Ouddorp. Aanvang 20u.

15 oktober: Twisk

Voor de Vrouwen van Nu afdeling Twisk vertelt Suzanna Jansen over haar boek WAEL, het verhaal van een jongen uit Syrië. Met vragen, gesprek en signeren. In het Dorpshuis Twisk. Aanvang 20u.

14 november: Utrecht

Het thema van Nederland Leest is dit jaar 'Festival Kleine Geschiedenis, Grote verhalen'. In dat kader vertelt Suzanna Jansen over haar werk in de bibliotheek tijdens een mooi festival. (Corona-proof). Nadere informatie volgt.

19 november: Nieuwegein

Bibliotheek De Tweede Verdieping organiseert een mooie avond in het kader van Nederland Leest. Suzanna Jansen wordt geïnterviewd over WAEL, Het pauperparadijs en ander werk door Gina van den Berg. Met hapjes en gesprek. Uiteraard corona-proof. Details volgen.

2021

30 september: Willemsoord

In het hart van de Maatschappij van Weldadigheid, Eetcafé de Steen in Willemsoord, organiseert Vrouwenvereniging Willemijn een avond met Suzanna Jansen. Zij vertelt over de historie van het gebied en haar familiegeschiedenis op basis van Het pauperparadijs. Ook met vragen, gesprek en signeren. Aanvang 20u.