30 september: Middelburg

Suzanna wordt geïnterviewd over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in de Oostkerk, georganiseerd door Boekhandel De Drvkkery. Aanvang 20u. Info en kaarten.

1 oktober: Arnhem

Suzanna vertelt over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in de Koepelkerk, georganiseerd door boekhandels Het Colofon, Jansen & de Feijter. Aanvang 19u30. Info en kaarten.

2 oktober: Roden

Suzanna vertelt over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in Theater de Winsinghhof, georganiseerd door boekhandel Daan Nijman. Aanvang 15u. Info en kaarten.

6 oktober: Bilthoven

Suzanna wordt geïnterviewd over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in Kunstenhuis Idea, georganiseerddoor De Bilthovense Boekhandel. Locatie: . Aanvang 20u. Info en kaarten.

19 oktober: Heemstede

Suzanna wordt bij Boekhandel Blokker geïnterviewd over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw. Aanvang  20u. Info en kaarten.

20 oktober: Rotterdam

Bij Het Leeskabinet wordt Suzanna geïnterviewd over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  door Berrie Vugts, in de mooie Senaatszaal van het Erasmusgebouw. Inloop 19.30, aanvang 20u. Informatie en kaarten.

15 november: Castricum

Suzanna vertelt over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in de bibliotheek. Hou de site van bibliotheek Kennermerwaard in de gaten voor details.

20 november: Zuidhorn

Suzanna vertelt over haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw  in Cultureel Centrum Zuidhorn. Hou de site van Cultureel Centrum Zuidhorn in de gaten voor details.