suzanna
 jansen

16 juni: Woudrichem

Lezing met als thema 'Vrijheid is niet voor iedereen vanzelfsprekend', in het kader van 75 Jaar Vrijheid. In de Bibliotheek CultuurPuntAltena vertelt Suzanna Jansen over haar boek WAEL en gaat ze in gesprek met de Syrische Malek die in Altena woont. De lezing is in de bibliotheek waarbij alle corona-regels in acht worden genomen. Maar ook te volgen via een livestream. Voor beiden moet u zich aanmelden. Aanvang: 20u00.

18 juni: online

In het kader van Ontmoet Schrijvers Online wordt Suzanna Jansen geïnterviewd over haar schrijverschap en over haar meest recente boek WAEL. Gastvrouw: De bibliotheek Aanzet. Vorm: een Webinar waarbij de deelnemers vragen kunnen stellen en meepraten. Deelname gratis. Aanmelden noodzakelijk. Tijd: 19u30-20u30.

20 juni: Zuidhorn

In het kader van 75 Jaar Vrijheid vertelt Suzanna Jansen in Cultureel Centrum Zuidhorn over haar boek WAEL. Bij de lezing worden alle coronaregels in acht genomen. Klik hier voor informatie en kaartjes. Aanvang 20u.00.

13 oktober: Ouddorp

Voor het jubileum van de Nederlandse Genealogische Vereniging afdeling Hollands Noorderkwartier Alkmaar vertelt Suzanna Jansen over familiegeschiedenis, stamboomonderzoek en wat dat al niet overhoop haalt, op basis van Het pauperparadijs. In De Wijkplaats in Ouddorp. Aanvang 20u.

15 oktober: Twisk

Voor de Vrouwen van Nu afdeling Twisk vertelt Suzanna Jansen over haar boek WAEL, het verhaal van een jongen uit Syrië. Met vragen, gesprek en signeren. In het Dorpshuis Twisk. Aanvang 20u.

 

2021

30 september: Willemsoord

In het hart van de Maatschappij van Weldadigheid, Eetcafé de Steen in Willemsoord, organiseert Vrouwenvereniging Willemijn een avond met Suzanna Jansen. Zij vertelt over de historie van het gebied en haar familiegeschiedenis op basis van Het pauperparadijs. Ook met vragen, gesprek en signeren. Aanvang 20u.