suzanna
 jansen

31 oktober: Winterswijk

Een avond over Wael en wat het is om huis en haard te moeten verlaten. Doopsgezinde Kerk, Torenstraat 4, aanvang 20u. Ook met vragen, gesprek en signeren.

12 november: Amsterdam

Masterclass Vrijwilligersacademie Amsterdam op basis van Het pauperparadijs

14 november: Loosdrecht

Avond over Wael en Het pauperparadijs georganiseerd door de bibliotheek i.s.m. het Humanistisch Verbond. 20u in de bieb in Loosdrecht. Ook met vragen, gesprek en signeren.

7 december: Venray

Op een dag over "Vluchtelingen toen en nu - 75 bevrijding" vertelt Suzanna Jansen over haar boek WAEL, een jongen uit Syrië, in de schouwburg van Venray.

12 december: Warffum

Een literair gesprek met Suzanna Jansen over Het pauperparadijs, haar andere boeken WAEL en Ondanks de zwaartekracht, en over alles wat het publiek maar wil vragen. Ook met signeren. In het mooie Hoogeland museum Spijslokaal. Georganiseerd door Stichting Fonds Jaco.

23 december: Amsterdam

Tijdens de kerstsamenzang in de Buiksloterkerk vertelt Suzanna Jansen een 'kerst'verhaal uit haar werk. Zaal open 19.30. Aanmelden niet mogelijk, toegang gratis.

13 januari: Wormerveer

In de Wormerveerse Vermaning vertelt Suzanna Jansen over haar boek WAEL, het verhaal van een jongen uit Syrië. Met vragen, gesprek en signeren. Aanvang 20u.

8 maart: Enschede

Literair gesprek met Suzanna Jansen en Franca Treur, interviewer Jeroen van Kan. Georganiseerd door Stichting Literaire Manifestaties Enschede, in Concordia aan de Markt. Aanvang 14.30.

 

21 april: Ouddorp

Voor het jubileum van de Nederlandse Genealogische Vereniging afdeling Hollands Noorderkwartier Alkmaar vertelt Suzanna Jansen over familiegeschiedenis, stamboomonderzoek en wat dat al niet overhoop haalt, op basis van Het pauperparadijs. In De Wijkplaats in Ouddorp. Aanvang 20u.

24 september: Willemsoord

In het hart van de Maatschappij van Weldadigheid, Eetcafé de Steen in Willemsoord, organiseert Vrouwenvereniging Willemijn een avond met Suzanna Jansen. Zij vertelt over de historie van het gebied en haar familiegeschiedenis op basis van Het pauperparadijs. Ook met vragen, gesprek en signeren. Aanvang 20u.

15 oktober: Twisk

Voor de Vrouwen van Nu afdeling Twisk vertelt Suzanna Jansen over haar boek WAEL, het verhaal van een jongen uit Syrië. Met vragen, gesprek en signeren. In het Dorpshuis Twisk. Aanvang 20u.