suzanna
 jansen

8 september: Veenhuizen

Een fietstocht door het decor van Het pauperparadijs met Suzanna Jansen. Ze vertelt het persoonlijke verhaal van haar zoektocht door de geschiedenis en het ontstaan van het boek en de theatervoorstelling. Met koffie en lekkers. 14-17u. Reserveren bij het culinair en historisch aantrekkelijke hotel-restaurant Bitter & Zoet

16 september: Deventer

Vereniging Deventer Literair organiseert een lezing over Ondanks de zwaartekracht in de Oude Mariakerk, 15-17u.

21 september: Bladel

Lezing en gesprek over Ondanks de zwaartekracht bij literaire kring Sniederskring in Cultureel Centrum Den Herd. Aanvang 20u. 

22 september: Veenhuizen

Een fietstocht door het decor van Het pauperparadijs met Suzanna Jansen. Ze vertelt het persoonlijke verhaal van haar zoektocht door de geschiedenis en het ontstaan van het boek en de theatervoorstelling. Met koffie en lekkers. 14-17u. Reserveren bij het culinair en historisch aantrekkelijke hotel-restaurant Bitter & Zoet.

 

6 oktober: Veenhuizen

Een fietstocht door het decor van Het pauperparadijs met Suzanna Jansen. Ze vertelt het persoonlijke verhaal van haar zoektocht door de geschiedenis en het ontstaan van het boek en de theatervoorstelling. Met koffie en lekkers. 14-17u. Reserveren bij het culinair en historisch aantrekkelijke hotel-restaurant Bitter & Zoet.  

28 november: Holten

Lezing en gesprek over Ondanks de zwaartekracht georganiseerd door de Bibliotheek Holten-Rijssen. Locatie Kulturhus Rijssen, Smidsbelt 6.Aanvang 20u.

29 november: Hoofddorp

Suzanna Jansen vertelt tijdens een Literair Diner in Cultuurgebouw Haarlemmermeer. Details volgen.

12 december: Edam

Lezing en gesprek over Het pauperparadijs bij 't Nut voor 't Algemeen in Edam, voor leden en niet-leden. Jan Nieuwenhuyzenplein 4, 14-16u. Aanmelden bij 't Nut.