suzanna
 jansen

7 maart: Steenwijk

Over Ondanks de zwaartekracht, georganiseerd door Steenwijks Boekhuys. Locatie: De Heren van de Rechter, Markt 72. Aanvang: 20u.

12 maart: Alkmaar

Speciaal voor Vrouwen van NU, over Het pauperaparadijs en Ondanks de zwaartekracht, in de bibliotheek van Alkmaar, Gasthuisstraat 2. Aanvang 14u. 

15 maart: Oss

Over Ondanks de zwaartekracht, georganiseerd door de Noord Oost Brabantse bibliotheken in Oss, locatie Boekhandel Derijks, Walstraat 8. Aanvang 20u.

18 maart: Veenhuizen

Rondleiding door Veenhuizen aan de hand van Het pauperparadijs tijdens de Drentse Literatuurdagen van 15u - 17u vanaf het Verenigingsgebouw. Er kan maar een beperkt aantal mensen mee. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Op deze laatste dag van de Boekenweek is de NS gratis voor iedereen met een Boekenweekgeschenk. De Provincie Drenthe voegt er een gratis pendeldienst naar Veenhuizen aan toe.

21 maart: Joure

Over Het pauperparadijs en Ondanks de zwaartekracht in Bibliotheek Joure, De Merk 31. Aanvang 20u.

23 maart: Marsum en Dokkum

Voor trouwe leden organiseert de Bibliotheek Noord-Fryslân een lezing over Ondanks de zwaartekracht in het Dorpshuis van Marsum, van 15u tot 17u30, en in de bibliotheek van Dokkum van 19u30 tot 22u. Hier kunt u zich aanmelden.

14 april: Zwolle, Haren, Hoogeveen

Bookstoreday viert het bestaan van de boekhandel. Suzanna Jansen gaat voorlezen, vertellen, signeren en in gesprek in Boekhandel Westerhof in Zwolle 11.30-12.30, The Read Shop !pet in Hoogenveen 14-15u, en Boomker Boeken in Haren 16.15-17.15.

 

 

19 april: Monheim am Rhein (D)

Over Das Paradies der Armen in Bibliothek Monheim am Rhein. Aanvang 19u.

22 april: Amsterdam, Van Eesterenmuseum

In Slotermeer, het hart van haar boek Ondanks de zwaartekracht verzorgt Suzanna Jansen een lezing en een rondleiding door de 'nieuwe stad' die Cor van Eesteren ontwierp, langs de balletschool van danseres Steffa Wine, en door de buurt waar de auteur opgroeide. In het mooie Van Eesterenmuseum aan de Sloterplas. Details volgen nog.

16 en 17 mei: Groningen/Veenhuizen

Tweedaagse excursie in een kleine groep van maximaal 17 mensen met: een lezing over het boek en de voorstelling, en een zeer persoonlijke rondleiding en tijdreis door Veenhuizen. Inclusief overnachting in Groningen. Informatie en reserveren bij Asgard Reizen.

16 september: Deventer

Vereniging Deventer Literair organiseert een lezing over Ondanks de zwaartekracht in de Oude Mariakerk, 15-17u.

28 november: Holten

In de Bibliotheek Holten-Rijssen. Details volgen.

29 november: Hoofddorp

Suzanna Jansen vertelt tijdens een Literair Diner in Cultuurgebouw Haarlemmermeer. Details volgen.