suzanna
 jansen

Spreker, verteller, dagvoorzitter

Als spreker of verteller verzorgt Suzanna Jansen lezingen en voordrachten gebaseerd op de onderwerpen in haar boeken, of op maat geschreven. Ze staat met een plezierig gemak voor een groep en heeft een levendige, enthousiasmerende vertelstijl. Of het nu gaat om een literaire bijeenkomst, een bedrijf, een organisatie in het sociale domein of de culturele sector, met haar betrokkenheid en lichte toets weet ze de toehoorders voor haar verhaal te winnen. En ook daarna gesprekken op gang te brengen over het onderwerp.

Ze is een kundig dagvoorzitter, die een aangenaam persoonlijke sfeer geeft aan een professionele bijeenkomst en de geesten scherp houdt. Daarbij put ze uit haar spreekervaring en haar ervaring als journalist.

Ze stelt ook verhalende wandelingen, -fietstochten, -museumrondleidingen etc samen in het decor van haar boeken, waardoor die verhalen een extra betekenis krijgen. Bijvoorbeeld in Veenhuizen, in de Jordaan, in Slotermeer (Amsterdam). Zie de verschillende routes die ze creëerde rond de theatervoorstelling Het Pauperparadijs.

U kunt Suzanna Jansen boeken bij

De Schrijverscentrale (bibliotheken, leeskringen, boekhandels, scholen etc.) Tel: 020 623 49 23, info@deschrijverscentrale.nl, Zie nadere informatie.

En bij

ZijSpreekt (dagvoorzitterschap, bedrijven) Tel: 06 531 487 96 Aanvraagformulier              Nadere informatie.

Voor columns en artikelen of wandelingen/rondleidingen op maat neemt u contact op met  info @ suzannajansen.nl.